Klassiska investeringsmisstag du bör undvika!

Börsåret 2017 befinner sig i stängningscallen och snart är det dags att ringa in det nya året! Med det sagt är det också hög tid att blicka tillbaka på 2017 och fundera kring vilka misstag du gjort under året, vad du lärt dig av dem, och sist men inte minst vilka lärdomar du drar inför 2018.

Det brukar ju heta att man inte ska uppfinna hjulet på nytt och det ligger ju faktiskt något i det. I ekonomins värld pratar man oftare om ekorrhjulet och min ambition är ju att ge inspiration för att just du ska kunna ta dig ur det där hjulet!

Mitt bidrag i andra avsnittet av Investerarens Podcast handlar om klassiska investeringsmisstag. Förhoppningsvis kanske du kan undvika en och annan mina genom att inte behöva uppfinna hjulet på nytt med dyrköpta lärdomar och kunna lämna ekorrhjulet tidigare.

Allt gott,

Nicklas

tisdag, december 26th, 2017 Okategoriserade

1 kommentar to Klassiska investeringsmisstag du bör undvika!

  1. Tjena Nicklas! Tack för att du har ökat intresset och kunskapen om sparande!

    Jag har en fråga, hur ska man resonera kring att ha innehav som ens investmentbolag innehar, är det onödigt? Säg att jag äger Industrivärden aktier samtidigt som jag äger Handelsbanken och SCB t.ex.

  2. kalle on januari 3rd, 2018

Leave a comment

 

Nicklas Andersson

jag
 

Välkommen till min blogg om sparande och investeringar. Fokus är på den finansiella marknaden i allmänhet och aktier i synnerhet.

Jag är en passionerad investerare som älskar att inspirera och motivera människor till ett bättre sparande, för att på så sätt kunna uppnå drömmar, mål och visioner.

Jag arbetar på Avanza, har varit aktiv i Unga Aktiesparare och Aktiespararna under hela mitt vuxna liv samt driver podcasten #PrataPengar tillsammans med Unga Aktiesparares VD Philip Scholtzé.

Bloggen startades 2009 men bytte domän 2016.