#PrataPengar avsnitt 54

Ny veckan innebär nytt avsnitt av #PrataPengar. Årets första avsnitt var en takeover från Emelie och Tove på Unga Aktiesparares kansli så det känns riktigt bra att äntligen få sätta sig bakom micken och prata pengar 2017!

Nu har podden funnits i tre kalenderår då vi spelade in första avsnittet i slutet på december 2015. Vi började i slutet på 2015 och har precis klivit in i 2017 så egentligen är det ju faktiskt bara ett helt kalender år, 2016, men detta kallas för window dressing och används flitigt i branschen, något att se upp för!

I veckans avsnitt stämmer vi av våra portföljer och utvecklingen under året som gått. Hur har din portfölj gått? Skriv till oss under #PrataPengar på Twitter och berätta!

Frågor/funderingar?
Kommentera nedan eller maila till pratapengar(at)ungaaktiesparare.se

 

Avkastning på dig!

Tags: ,

måndag, januari 9th, 2017 PrataPengar

No comments yet.

Leave a comment

 

Nicklas Andersson

jag
 

Välkommen till min blogg om sparande och investeringar. Fokus är på den finansiella marknaden i allmänhet och aktier i synnerhet.

Jag är en passionerad investerare som älskar att inspirera och motivera människor till ett bättre sparande, för att på så sätt kunna uppnå drömmar, mål och visioner.

Jag arbetar på Avanza, har varit aktiv i Unga Aktiesparare och Aktiespararna under hela mitt vuxna liv samt driver podcasten #PrataPengar tillsammans med Unga Aktiesparares VD Philip Scholtzé.

Bloggen startades 2009 men bytte domän 2016.