#Uppesittarkväll i oktober med #PrataPengar

Tiden går fort när man har kul och det är äntligen dags för Uppesittarkväll i oktober med kraschtema. Det är nämligen 30 år sedan svarta måndagen 1987 när Dow Jones föll -22,6% en enskild handelsdag. Idag kommer jag och Philip fokusera på twitterflödet än mer så det blir helt enkelt mycket aktietugg under 20-22 ikväll!

Avkastning på er!

Sist men inte minst… för er som är nyfikna på vilka bolag som ingår i Dow Jones Industrial Average (DJIA) idag, look no further, eller ja nedanför denna text då 😉

Absolut sist men inte minst… så kikar vi på historiska krascher och återhämtningar samt vilka bolag som stigit/sjunkit allra mest på large cap.

tisdag, oktober 24th, 2017 #Uppesittarkväll

No comments yet.

Leave a comment

 

Nicklas Andersson

jag
 

Välkommen till min blogg om sparande och investeringar. Fokus är på den finansiella marknaden i allmänhet och aktier i synnerhet.

Jag är en passionerad investerare som älskar att inspirera och motivera människor till ett bättre sparande, för att på så sätt kunna uppnå drömmar, mål och visioner.

Jag arbetar på Avanza, har varit aktiv i Unga Aktiesparare och Aktiespararna under hela mitt vuxna liv samt driver podcasten #PrataPengar tillsammans med Unga Aktiesparares VD Philip Scholtzé.

Bloggen startades 2009 men bytte domän 2016.