#Uppesittarkväll med Nicklas & Philip juni 2017

Äntligen dags för #Uppesittarkväll i juni och #PrataPengar.

Fokus denna gång är Twitterfrågor, vi kände att vi inte riktigt hann med så många frågor sist som vi hade velat så nu blir det extra fokus på det! Sen har vi dagens stora nyhet att Tove blir ny VD för Unga Aktiesparare, där vill vi självklart höra allt. Sist men inte minst, det är ett år sen Brexit. Att vakna den morgonen var en kalldusch. Tjejen sa att det blev Brexit varpå jag blev lite morgonarg och sa att man inte skämtar om sånt, tills jag insåg att det var sant. Den kvällen var vi ett härligt gäng Avanzianer ute någonstans i Stockholms trevliga innerskärgård sjungandes på snapsvisor med Brexit-tema! Det svängde och filmerna på det ska finnas någonstans… 🙂

#Uppesittarkväll juni drar igång 21/6 kl. 20.00!

/ Investeraren

onsdag, juni 21st, 2017 #Uppesittarkväll

1 kommentar to #Uppesittarkväll med Nicklas & Philip juni 2017

  1. Hej!

    Ville bara säga att jag lagt till din blogg på listan över svenska ekonomibloggar. http://utdelningsseglaren.blogspot.se/2017/07/svenska-ekonomibloggar-hela-lista.html

    Hälsar Seglarn

  2. Utdelningsseglaren on juli 3rd, 2017

Leave a comment

 

Nicklas Andersson

jag
 

Välkommen till min blogg om sparande och investeringar. Fokus är på den finansiella marknaden i allmänhet och aktier i synnerhet.

Jag är en passionerad investerare som älskar att inspirera och motivera människor till ett bättre sparande, för att på så sätt kunna uppnå drömmar, mål och visioner.

Jag arbetar på Avanza, har varit aktiv i Unga Aktiesparare och Aktiespararna under hela mitt vuxna liv samt driver podcasten #PrataPengar tillsammans med Unga Aktiesparares VD Philip Scholtzé.

Bloggen startades 2009 men bytte domän 2016.